Facebook
Home Raamdecoratie Gordijnen

Hoofdmenu

Gordijnen A House of Happiness

Gordijnen

gordijnenAltijd actueel en eigentijds

Gordijnen zijn een sfeerbepalend onderdeel van het interieur. Met het overweldigend aanbod van kwaliteiten, materialen, kleuren en dessins is elke wens vervulbaar. Eindeloos kunnen de kleurstellingen van de gordijnen onder meer met tapijt en vitrage op elkaar worden afgestemd.

Overgordijnen zijn de sfeermakers in uw interieur. De gordijnstoffen geven warmte en huiselijkheid, daarom is de juiste stof en de juiste kleur van groot belang. Door gebruik te maken van kamerhoge stoffen, hangen de gordijnen zonder naden voor uw raam. Hierdoor vormt het gordijn een geheel. Het is ook vaak voordeliger dan breedtestoffen, want de stof wordt per strekkende meter verkocht. Een niet kamerhoog gordijn is standaard 140 cm breed. Een kamerhoog gordijn is in verschillende hoogtes leverbaar, dus u krijgt veel meer stof voor hetzelfde geld! Bovendien is er geen patroonverlies.

Gordijnen voeren
Sommige stoffen verkleuren in het zonlicht, een juiste voering gaat dat tegen. In de slaapkamer is het ook slim om gordijnen met een (lichtdichte) voering te nemen, zodat er minder licht in de kamer valt. Bij ramen met enkel glas zorgt een gewatteerde voering voor een extra warmte isolatie.

Uitgebreide mogelijkheden
Gordijnen schaf je niet elk jaar aan. Neem daarom de tijd om de stof en materiaal te kiezen voor gordijnen. Maakt een foto van het raam met omgeving, en neem deze mee naar onze winkel. Onze adviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze in materiaal, kleur en dessin, afgestemd op uw persoonlijke situatie en wensen.
gordijnstoffenGordijnen kunnen op verschillende manieren worden opgehangen, bijvoorbeeld aan een roede, een staaldraad of een gordijnrails. Ook elektrisch bedienbare gordijnen behoren tot de mogelijkheden. Meer hierover kunt u vinden op onze pagina ophangsystemen.

Service en advies op maat
Bij het uitzoeken van uw gordijnen adviseren wij u graag over de diverse mogelijkheden. Wanneer u uw keuze heeft kunnen maken komen we bij u thuis gratis de ruimtes opmeten. Ook zorgen wij ervoor dat uw gordijnen op maat en naar uw wensen worden gemaakt, om vervolgens vakkundig door ons te worden geplaatst.

Onze gordijncollectie bestaat uit de volgende leveranciers: Ado, Artelux, Vriesco, Your edition, Holland Haag.

OPENINGSTIJDEN

Maandag gesloten
Dinsdag t/m Donderdag 9.30 - 17.30
Vrijdag koopavond 9.30 - 21.00
Zaterdag 9.30 - 17.00

CONTACTGEGEVENS

Joldersma Woninginrichting
De Pallert 4
7761 BT Schoonebeek
Tel: 0524-531501
Fax: 0524-532030
E-mail: info@joldersma-wonen.nl
Copyright © 2009-2012 Joldersma Sfeervol Wonen. Alle rechten voorbehouden. Developed by Meppelink Media.